Förbeställ nya boken nu.

Den 5 augusti släpps min nya bok.

Den känns på flera sätt extremt angelägen. Framförallt efter det som hänt mig, eller det som hänt mig på ett yrkesmässigt plan snarare. Mina plattformar är stulna av den hycklande, mediala och ängsliga eliten. Nu sjunger kören samma platta, menlösa sånger. Nu är den offentliga arenan kidnappad av en ljummen meningslöshet som står handfallen inför folkets ilska, människors förtvivlan och tusentals frågor.

Jag överlever. Jag klarar mig alltid. Jag har stått på lägre jordgolv än detta. Men hur blir det med samtalsklimatet? Hur blir det med spannet av röster? Hur blir det med spektrat av åsikter, känslor och insikter?

Rymmer vårt moderna, upplysta land verkligen den mångfald som de som säger sig älska mångfalden med fradga runt sina munnar yrvaket och högljutt skriker om?

Vill ni vara med om att stå upp för det fria ordet så beställ den, läs den, sprid den.

Den är värd det.

http://www.bokus.com/bok/9789187827280/fyra-arstider-med-birro/