Det kom ett brev…

För några dagar sedan fick jag det här fina brevet. Det publiceras med inblandades tillåtelse:

 

Hej Marcus

Skulle bara vilja dela med mig lite av en händelse i veckan. Min mor 87 år flyttade  denna vecka in på ett service boende meningen var att också min far skulle flytta med men fick istället åka in på sjukhuset. Vet ej i skrivandets stund om han kommer att kunna flytta till henne.
Jag köpte din bok Fyra årstider med Birro i Hille kyrka när du var där för några veckor sedan.Jag läste boken på två kvällar och kände att detta var inte en vanlig bok som man bockar av som läst.
Min mor är tyvärr sen ett år tillbaka blind vilket gör att hon inte längre kan läsa som hon älskat att göra.
Ikväll när jag hälsade på henne hade jag boken med mig och frågade om jag skulle läsa lite för henne och berättade vilken bok jag hade tagit med.(blev lite förvånad då hon faktiskt hade lite koll på dig) Jag började läsa för henne och hon blev helt fängslad av vad jag läste,det blev avsnitt efter avsnitt hon bara älskade dina rader. Jag ser framemot när jag får möjlighet att fortsätta läsa för henne. Jag blev lite förvånad över hennes kommentar då hon också lider av påbörjad demens och inte alltid är riktigt klar.Citat: Den där Birro är riktigt djup ibland.