Det är DU som förnedrar kvinnor, inte vi män..

Vad är det för ett land vi lever i?

En vänsterpartist berättar i Sveriges största tidning om hur han på fyllan ofredat flickor på krogen. Han verkar inte ett dugg ångerfull. Det verkar som om han blivit förvandlad till en varulv och att han därmed inte längre är herre över situationen.

Sedan gör han den i vänsterkretsar klassiska slutledningen att alla män är likadana och att alla män därmed styrs av sitt kön bara för att vänsterpartisten i fråga gör det..

Därmed är alla män skyldiga. Alltid. Du också! Bara genom att vara man är du ”möjlig våldtäktsman” som Margaretha Winberg hasplade ur sig vid ett tillfälle…

Men vänsterpartisten som skrev artikeln tar inte något personligt ansvar över att han beter sig som han gör utan han skuldbelägger mig, dig och alla andra män istället… Vi är lika skyldiga eftersom vi…öh…är män.

Va? Vänta lite nu… Blanda inte mig i det här! Jag är så innerligt trött på detta…

Jag avskyr grottbjörnar som ska tafsa flickor mellan benen och jag skiter vilket parti de tillhör. Jag vill inte bli nedsmetade med deras brottslighet.

Jag törs lova vår kommunistiske vän att jag varit full på krogen hundratusen gånger fler gånger än honom men jag har aldrig en enda gång utsatt en flicka för ofredande.

Så vi tar det igen. BLANDA INTE MIG I DINA PERVERSIONER.

Ta ditt ansvar!

Det är så uselt argumenterat, så fegt och så snedvridet att man blir sjösjuk i skallen av att försöka hänga med i hans tankegångar. Det är du och ingen annan som har ett allvarligt problem om du inte kan hantera sprit och börjar kladda på flickor som inte vill att du ska kladda på dem, när du är full. Du har problem. Sök hjälp för de problemen. Men kom inte och skuldbelägg vanliga, hederliga män som sköter sig bara för att du gör som du gör.

Jag är inte som du. Du är inte som jag. Tack gode Gud för det. Det finns inget manligt som återfinns i alla män och som tvingar oss att ta på flickor som inte vill att vi ska ta på dem.

Det är ett individuellt beslut som varje människa har att ta ställning till.

Det är brottslingar och äckel som gör sådant. Inte män. Ansträng er en smula och se skillnaden. Hur sjukt får det bli? Hur galet har ett land blivit när en man kan skylla ifrån sig på fullständiga främlingar bara för att man (tyvärr) råkar tillhöra samma kön som honom själv.

Vänsterpartiet verkar ha tappat det helt.